Consultanta
Nu stii ce serviciu sa-ti alegi sau nu intelegi unele aspecte tehnice? Te asteptam intr-un mediu primitor si ne va face placere sa sa-ti dam solutia potrivita pentru tine.
Lasati-ne pe noi sa va garantam succesul!

Printre cele mai importante servicii pe care vi le oferim se numara si consultanta web, indiferent daca vorbim de crearea unui design, e optimizarea site-ului, dezvoltarea unor aplicatii mobile sau de crearea unei campanii AdWords.

Oricare af fi problema sau nelamurirea pe care o aveti echipa noastra va poate ajuta. Noi ascultam, analizam, testam si venim cu solutii.

Construirea propriului site poate fi comparata cu constructia unei cladiri noi – trebuie sa gasiti profesionalismul si sa coordonati mersul lucrarii intr-un mod cat mai efficient. Un site eficient necesita o definitie clara a obiectivelor, planificare corespunzatoare cat si executare de experti. Aceste cerinte acopera o gama larga de skill-uri. Posibil sa aveti deja un designer bun, dar sa se afle in imposibilitatea de a adapta continutul pentru motoarele de cautare. Noi va putem ajuta in aceasta problema printr-o consultanta web!
Contrast-Design se concentreaza asupra imaginii de ansamblu si va ajuta sa va atingeti targetul fara eforturi mari. Consultanta noastra consta in stabilirea obiectivelor, definirea publicului tinta, studii de fezabilitate in mediul online, strategii de marketing, teste de utilizabilitate, copywriting cat si optimizarea pe motoare de cautare. Pentru siteurile care inca nu au fost construite sau care sunt gata sa se supuna unor transformari, noi va stam la dispozitie cu orice fel de consultanta.

Analiza site si rapoarte de activitate

Serviciul nostru cel mai popular este “analiza siteurilor”. In acest studiu vom intelege afaceriea pe care o desfasurati, vom identifica problemele existente in site, vom cauta cuvinte cheie si modalitati de implementare a lor si vom veni cu propuneri pentru:

  • Optimizare site
  • Probleme de uzabilitate
  • Mesaje de marketing
  • Pozitie concurentiala
  • Strategii de promovare si de crestere a companiei

 

Optimizarea site-urilor

SEO este la mare cautare in zilele noastre. Optimizarea SEO implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutului, asigurandu-se astfel o mai buna pozitionare a siteului, un trafic mai mare si un rank mai bun in motoarele de cautare. Putem duce siteul dumneavoastra pe primele pozitii ale browserului web fara sa folosim tehnici care ar putea interzice sau sanctiona siteul dumneavoastra.

In acelasi timp firma noastra ofera training si consultanta pe urmatoarele programe:

  • Servicii fotografice
  • Corel Draw
  • Microsoft Office (Acces, Word, Excel, Power Point)
  • Adobe Collection (Photoshop, Ilustrator, Premiere, Flash,etc)
  • Programare & Design (PHP/MySQL, ASP/Acces, Visual Basic)