Primul in google – 5 pasi simpli

Ati spus vreodata:

“Stim ca ar trebui sa ne concentram pe dezvoltarea siteului si pe SEO, dar nu avem timp pentru a face asta”?

Daca da, atunci nu sunteti singur.

Ne-am dat seama ca siteul este un mijloc pentru a va atinge scopurile. Indiferent daca il folositi pentru a vinde widget-uri sau alte produse si servicii, cu totii avem un motiv pentru a fi online.

De ce am dezvoltat un program pentru a ajuta intreprinderile mici sa fie vizibile online? Pentru ca este destul de grea incercarea de a conduce o afacere, iar atunci cand toata lumea iti spune sa incerci sa muti afacerea si pe internet, totul poate deveni foarte frustrant.

 

cum-functioneaza

 

1. NE PREZINTI SITEUL

Un prim pas al programului de promovare SEO este reprezentat de momentul in care ne intalnim si discutam. In acest context ne este prezentat siteul, aflam care este activitatea si scopul sau principal si care sunt asteptarile viitoare de la acesta. In aceasta etapa, com colecta si informatii cu privire la pozitionarea siteului vostru fata de concurenta si vom studia statisticile siteului pentru a putea decide ce masuri trebuie luate in continuare.

2. IL ANALIZAM

Un pas critic in procesul de optimizare este analiza site-ului, pe care anumiti “experti” SEO decid sa il ignore. Noi folosim un soft specializat si analizam in profunzime siteul, verificam modelele de trafic si le interpretam din punctul de vedere al vizitatorilor, determinam zonele de interes si zonele ce necesita imbunatatiri pentru a deveni mai atragatoare pentru cititorii vostri, stabilim o lista de cuvinte cheie (bazata pe rezultatele cautarilor si a obiectivului site-ului) din care facem alegerea cea mai potrivita pentru afacerea voastra.

Vom continua sa facem analiza siteului in continuu pe masuta ce site-ul si rezultatele evolueaza si se imbunatatesc.

3. STABILIM SOLUTIA

Avand la dispozitie toate informatiile necesare putem stabili cea mai buna metoda pentru promovarea siteului. Odata ce am inteles ce cauta vizitatorii care ajung pe site-ul vostru ne va fi usor sa creem un continut de calitate la care acestia sa ajunga in urma cautarilor efectuate.

4. OPTIMIZAM SITEUL

Optimizarea nu presupune crearea unui site scump si ostentativ, cu linkuri si adrese de mail imprastiate in tot internetul. Optimizarea SEO se refera la efectuarea unor mici schimbari, inteligente, in site-ul vostru, pentru a-l ajuta sa creasca in SERP (paginile cu rezultate ale motorului de cautare- pozitionarea in google fata de concurenta). Cele mai multe schimbari care se fac sunt cele legate de continut, doarece continutul optimizat al unei pagini web ajuta motoarele de cautare sa citeasca mult mai usor site-ul voastru si sa afle care este profilul acestuia. Tehnicile corecte de optimizare sunt acelea care atrag noi clienti pentru afacerea voastra si cele care tin spamul la distanta.

5. PREZENTAM RAPORTUL

Ultimul pas al programului nostru de promovare este mometul in care va vom prezenta un raport detaliat al intregii activitati de promovare SEO. Aici veti regasi informati cu privire la cresterea paginilor tale in google dupa cautarea anumitor cuvinte cheie prestabilite, cuvintele care s-au cautat in site-ul tau, durata vizitei unui client, paginile cele mai accesate, linkurile externe cat si sugestii pentru a imbunatati imaginia site-ului.

Care sunt avantajele programului noastru de promovare SEO in 5 pasi?

Ne vom folosi de tehnica Local Search Engine Optimization pentru a face site-ul sa fie vizibil in cautrarile din orasul tau
Mergem dincolo de promovarea clasica si indentificam nevoile site-ului tau
Ne fixam tinte targetabile!
Continutul intregului site este analizat si optimizat.
In permanenta vei fi la curent cu optimizarea site-ului tau, prin rapoarte permanente!
Know How si consultanta pe toata perioada contractului.

In cat timp sunt cu site-ul meu in prima pagina google?

Tebuie sa intelegeti ca promovarea site-ului este departe de a fi o “afacere one-shot”. Procesul SEO necesita o monitorizare constanta si o atentie indreptata catre site-ul vostru. De ce? Exista o serie de motive pentru aceasta:

  1. Este nevoie de timp (cateva luni, de fapt) pentru a atinge obiectivele dorite. Dupa etapa de optimizare preliminara si in timpul acestor prime luni, trebuie sa monitorizam diverse rapoarte de site-uri, sa le analizam si sa obtinem niste concluzii. Unele dintre aceste concluzii pot presupune schimbarea si modernizarea unor pagini web. Noi reparam si verificam in mod repetat site-ul, continutul si evolutia pana ce obiectivele noastre sunt atinse.
  2. Internetul este un mediu dinamic, in care motoarele de cautare schimba periodic algoritmii utilizati pentru a stabili rezultatele in paginile de cautare. Noi urmarin aceste schimbari foarte indeaproape si ajustam site-ul vostru in functie de aceste modificari.
  3. Nu sunteti niciodata singuri. Puteti fi siguri ca in timp ce faceti upgrade site-ul web acelasi lucru il fac si concurentii vostrii. Daca ramaneti in urma cu noutatile nu ar trebui sa va surprinda daca concurentii vor prelua conducerea.
  4. Site-urile web fac in mod constant modificari la paginile lor web, lucru “apreciat” de motoarele de cautare. Totusi atunci cand alegeti sa faceti astfel de schimbari, este foarte important sa le puneti in aplicare intr-un mod care sa nu afecteze cuvintele cheie folosite atunci cand site-ul a fost optimizat prima data. Cu alte cuvinte trebuie sa “ramaneti concentrati”.
  5. Reteaua de linkuri a site-ului are nevoie de intretinere lunara, ceea ce presupune urmarirea tuturor linkurilor inbound de la alte site-uri pentru a ne asigura ca valoarea si calitatea link-ului este pastrata.

Cat costa promovarea site-ului meu?

Cat de mult va vor costa toate astea? Aceasta depinde de tipul dvs. de afacere, de marimea site-ul, vechimea site-ului in mediul on-line, SEO / activitati de promovare anterioare, eventualele sanctiuni pe care este posibil sa le fi primit folosind metode lipsite de etica SEO, etc. Un lucru este sigur: atunci cand lucrati cu o agentie serioasa SEO, va va deschide calea spre rezultate pozitive ale site-ului web.

Sunt foarte multe firme mici si nu numai care au considerat mediul online un loc ieftin in care cu investitii minime scoti profituri uriase. Din pacate zicala “dai un ban dar stai in fata” se aplica si aici. Daca vati decis sa promovati un site, si sunteti spre exemplu o firma de consultanta, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de un buget minim  pentru a fi in prima pagina google. Bugetul poate fi diferit de la client la client intrucat competitia pe domenii este diferita.

Toate aceste considerente va conduc spre realizarea unui contract de intretinere lunara a site-ului. Intretinerea lunara a site-ului (maintenance) ofera solutii pentru toate problemele amintite mai sus si genereaza rapoarte de optimizare periodice (o data la doua saptamani sau luni), rapoarete in care veti putea gasi o comparatie a performantelor site-urilor competitive, o analiza statistica, concluziile si masurile ce au fost luate, etc.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Vom fi incantati sa va cunoastem si sa va pregatim si prezentam propunerea noastra pentru o promovare SEO de calitate. Daca vrei sa stii mai multe despre site-ul tau, trimite-ne linkul paginii tale impreuna cu cateva informatii iar noi o sa va facem o analiza gratuita, iar in cel mai scurt timp va vom contacta.

Asteptam mai multe detalii despre proiectul tau!