blank

6 argumente in a realiza un site custom made si nu template

Considerati ca merita sa platiti in plus pentru un site realizat custom made? Oamenii se intreaba frecvent care este cea mai buna solutie pentru nevoia lor, confruntandu-se cu ce firma de web design din Bucuresti sa lucreze. Vorbind obiectiv nu exista un raspuns general intrucat sunt particularitati de care trebuie tinut cont. Totusi este extrem de important sa intelegem ca cea mai buna solutie in realizarea unui site web este acela de a fi facut custom made.

 

Care sunt cele mari avantaje in a realiza site-ul tau nefolosind teme ca majoritatea firmelor de web design

 1. Customizare maxima

Cel mai important aspect ce ii atrage pe clienti este accea ca stiu ca-si pot personaliza fara nicio limita noul site. In general o firma de web design ca sa poata oferi un pret scazut va folosi o tema/template ce o va cosmetiza dar va semana in proportii foarte mari cu tema originala, iar customizarile mai speciale nu vor putea fi facute fara o expertiza serioasa sau costuri suplimentare. Prin urmare un site custom made va fi customizabil exact cum isi doreste clientul.

2. Unicitate

Tinad cont ca realizarea site-ului custom made se face aproape in totalitate de la 0, va puteti astepta la ceva original si cu siguranta cu impact mult mai pronuntat fata de o tema cu un design repetitiv ce poate fi regasit la mai multe site-uri. Un site cu design original va avea un mare avantaj pentru promovarea brand-ului tau si in a atrage mai multi clienti.

3. Viteza de incarcare mult imbunatatita

Deoarece site-urile realizate custom made au un cod sursa mult mai compact permit ca viteza de incarcare a unui site sa fie net superioara versus un site realizat dintr-un templat ce dispune de nenumarate elemente ce nu sunt folosite dar totusi incarcate de catre browsere. Ca sa intelegeti comparatia, de exemplu un site realizat de noi custom made incarca in aproximativ 0.3-0.7 sec, pe cand un site realizat dintr-un template incarca chiar si in 4 secunde, acest lucru indepartand potentialii clienti.

4. Securitate avansata site

Multe site-uri realizate din templateuri au unele probleme de securitate din cauza pluginurilor incorporate, solutia pentru a rezolva aceasta problema ramane in continuare realizarea site-ului customizat in asa fel incat securitatea devine prioritara, fiind un punct bine definit.

5. Focusati pe SEO (Search engine optimization)

Care este rolul SEO in realizarea unui site custom made? Dupa cum stiti, optimizarea pentru motorului de cautare afectreaza numarul de utilizatori care vad si fac click pe un site web. Se poate observa ca, cu cat continutul site-ului vostru este optimizat, cu atat este mai bine pozitionat in clasamentul Google. Prin urmare un site pornit de la zero poate ingloba toate strategiile ce tin de SEO si pot face ca site-ul tau sa se indexeze mult mai rapid.

6. ROI (Return on Investment) marit

Cand vine vorba de realizare a unui site custom made obiectivul principal pe care il stabiliti este acela de a genera clienti potentiali. O companie de web design serioasa va poate ajuta in a oferi clientilor vosti o experienta placuta, interactiva si nu in ultimul rand rapida, care, va imbunatati rentabilitatea investitiei.

Merita banii pentru realizarea unui site custom made? Cu siguranta da! Poate este una din cele mai bune decizii in a realiza un nou site. Contrast Design va poate sta la dispozitie pentru realizarea unui site personalizat. Fiecare client este binevenit. Daca aveti intrebari ne puteti suna la 0784 448 448 sau sa ne scrieti prin intermediul formularului de contact