Servicii Google Ads (AdWords) – Creăm și Optimizăm Campanii!

Incetați prin a pierde bani si treceti pe profit cu Google AdWords chiar de astazi!

Majoritatea campaniilor Google cheltuie banii inutil!

Campaniile de succes Google AdWords trebuie facute consistent de experti cu certificare Google AdWords, altfel bugetul alocat va fi unul care se va cheltui inutil iar vanzarile generate nu vor acoperi costurile aplicate.

blank

Numele tau (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Informatii despre proiect

Completati formularul de mai sus iar in cel mai scurt timp un Expert Google VA ANALIZA site-ul dumneavoastra!

Investirea in managementul Google Ads (AdWords) este o decizie importanta…

DAR MAI INTAI trebuie sa stiti ca este de ajutor.

  • Multi proprietari de site-uri web cred in mod eronat ca publicitatea Google este doar pentru marile corporatii. Ceea ce este interesant la Google Ads este faptul ca permite companiilor, atat celor mari cat si celor mici, sa faca publicitate pentru clientii potentiali care sunt in cautarea produselor sau serviciilor pe care le ofera.
  • Contrast Design este o agentie Google Ads (AdWords) dedicata care gestioneaza mai multe tipuri de campanii de publicitate – de la cele mici la cele mari si de la business to bussiness la business to consumer. Ajutam companii mici si mijlocii sa isi creasca rapid afacerea cu ajutorul campaniilor PPC.
  • Cand va inregistrati pentru analiza Google Ads (AdWords) GRATUITA, Contrast Design va indentifica si sa va arata punctele slabe si punctele forte a campaniei curente si cum sa maximizati intreaga campanie pentru a obtine rezultate mai bune.
In raportul vostru Google Ads (AdWords) va vom arata:

Top 5 greseli pe care oamenii le fac in Google AdWords

Cum sa reduci semnificativ costul pe click

Noi caracteristici si instrumente

Cum sa transformati Google AdWords dintr-un instrument costisitor intr-o investitie

Intrebari frecvente

“Cat costa?”

Exista trei elemente: Costul de getiune al contului, costul pe click si bugetul total pentru anunt zilnic/lunar – si fiecare variaza in functie de industrie, cuvinte-cheie folosite sau de obiectivele campaniei. Dar indata ce exista un ROI profitabil, nu va costa nimic.

“Functioneaza?”

AdWords produce intotdeauna mai mult trafic web si produce intotdeauna conversii (daca nu aveti un produs/serviciu, o piata sau un site dezastruos) – problema este sa ajungeti in acel punct in care aceste conversii produc un randament pozitiv asupra cheltuielilor publicitare.

Click repetat?

Intr-un cuvant, nu – Google va poate taxa pentru un click de la compatitori dar clickurile continue din partea acestora nu vor fi taxate. Google identifica aceste “clickuri invalide” si nu le taxeaza.

Contrast Design va poate ajuta cu:
Cream strategii de campanii
Imbunatatim campaniile adwords cat si performanta paginilor
Achizitie de conversie
Cercetare si selectie avansata de cuvinte cheie
Extinderea cat si reducerea listei de cuvinte cheie
Proiectare creativa, urmarind procesul “AIDA”: atentie, interes, dorinta ,actiune
Identificam si facem trimitere catre paginile de destintatie pentru conversie
Gasim si eliminam cheltuielile inutile ale grupurilor de conversie
Crestem scrorul google
Programam anunturile si licitarea incrementala
Gestionam ofertele PPC si urmarim ROI
Targetam in functie de ora si directionarea geografica
Verificam google analytics pentru urmarire suplimentara
Testare creativa si optimizare
Recomandam si imbunatatim campaniile suplimentare
Listare Google Search, afisare pe dispozitivele mobile
BRONZLa inceput de drum150 €250 €

Stabilire plan

Setup campanie initiala

Editare saptamanala costuri

Management zilnic campanie

Integrare google Analytics

Cont dedicat de administrare

Alege pachet
GOLDOferta dedicata serviciilor250 €400 €

Stabilire plan

Setup campanie initiala

Editare saptamanala costuri

Management zilnic campanie

Integrare google Analytics

Cont dedicat de administrare

Conversii si obiective

Alege pachet
PLATINASolutia perfecta e-commerce350 €550 €

Stabilire plan

Setup campanie initiala

Editare zilnica costuri

Integrare E-commerce

Management zilnic campanie

Integrare google Analytics

Cont dedicat de administrare

Conversii si obiective

Optimizare landing page cuvinte cheie

Re-marketing

Alege pachet
In cazul in care una din ofertele prezentate mai sus nu corespunde cerintelor dumneavoastra va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii accesand pagina contact sau sunati la 0784 448 448
Ce oferim viitorilor clienti

Daca aveti deja o campanie Google Ads, echipa noastra de specialisti o poate analiza si va poate oferi o revizuire a campaniei curente precum si a altor campanii pe care le rulati. Alternativ, putem formula o noua campanie potrivita pentru nevoile voastre.

Ce face Google Ads (AdWords)?

Multi proprietari de site-uri web cred in mod eronat ca publicitatea Google este doar pentru marile corporatii. Ceea ce este interesant la Google Ads este faptul ca permite companiilor, atat celor mari cat si celor mici, sa faca publicitate pentru clientii potentiali care sunt in cautarea produselor sau serviciilor pe care le ofera.

Cand alegeti Contrast Design pentru gestionarea campaniilor voastre Google Ads, alegeti o companie a carei misiune este sa faca afacerea voastra cunoscuta si sa o ajute sa obtina rezulatele publicitare pe care le merita.

De ce sa alegeti Contrast Design ca agentia voastra de PPC si Google Ads Management?

Noi vom acorda atentie fiecarui pas crucial in procesul Google Ads. Inante de a configura contul vostru de Google Ads, echipa noastra analizeaza cuvintele-cheie pentru afacerea voastra si va sfatuieste in privinta celor care sunt destinate sa obtina rezultate mai bune pentru bugetul vostru de publicitate.

De indata ce aceasta etapa este completa, vom crea cate un anunt diferit pentu fiecare cuvant cheie in parte. Acest lucru va face anunturile publicitare mai atragatoare pentru potentialii clienti si va ajuta la maximilizarea ratei de clickuri pentru fiecare cuvant cheie.

Dupa ce anunturile sunt finalizate, vom analiza fiecare campanie pentru a stabili cum putem inbunatati si mai mult eficacitatea acesteia. Acest lucru implica testari constante a cuvintelor cheie si a costurilor. Cu totate acestea va vom informa in permanenta despre evolutia campaniei si despre posibilitatea stabilirii unor noi costuri PPC.

Nu exista nici un motiv pentru cheltuieli nejustificate atunci cand alegeti sa lucrati cu Contrast Design. Serviciile noastre va pot economisi timp; pentru ca suntem specialisti in publicitate online, munca noastra se bazeaza pe certitudini, astfel ca va puteti folosi timpul liber pentru gestionarea altor aspecte ale afacerii voastre in timp de noi de ocupam de promovare.