blank

Cum sa indexezi site-ul rapid in Google

Despre mediul online si promovare Google exista cateva mituri cum site-urile sa fie cat mai rapid si mai usor indexate in Google. In acest articol vom incerca sa prezentam cateva sfaturi pentru a va ajuta ca site-ul sa fie indexat rapid. Inainte de a fi indexat in Google este necesar sa fie optimizat SEO pentru a face procesul mult mai usor de gasit de motoarele de cautare.

Urmatorul pas ar fi sa pastrati continutul site-ului updatat cu informatii cat mai noi, unice si originale, si cu un continut care sa contina cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta. Foarte important ar fi sa nu exagerati cu aceste cuvinte pentru ca riscati sa fiti penaliati de Google! O alta recomandare ar fi sa adaugati cel putin 10, 15 articole pe website, pentru a asigura un flux continu de continut nou, astfel Google va verifica in mod regulat site-ul tau si-l va indexa mai rapid. Poti adauga cate trei articole pe zi la intervale de timp diferite pentru a atrage „Spiderii” Google. Google agreeaza blogurile deoarece pe acestea poti adauga continut imediat si poti primi comentarii in cateva minute (comentarii care sunt clasificate de catre motoarele de cautare drept si mai mult continut) si puteti sa-l actualizati cat de des doriti.

Totodata, catre un blog puteti avea un numar mai mare de linkuri externe care sa aduca un numar mai mare de vizitatori, iar in cazul in care blogul este o sectiune a web site-ului, acesta va fi indexat mult mai usor si site-ul va inregistra un trafic mai mare de vizitatori. Un mit referitor la indexarea mai rapida a site-ului web este acela ca daca adaugati modulul AdSense pe site-ul tau Google va ignora site-ul sau va intarzia procesul de indexare al acestuia. Lucrul acesta nu este adevarat, timpul de indexare al site-ului fiind unul mai scurt in cazul site-urilor ce contin AdSense. Un alt mit este ca inainte de a indexa site-ul in Google, acesta ar trebui indexat in Dmoz, lucru total neadevarat. In momentul de fata Dmoz are nevoie de foarte mult timp pentru a revizui continutul, timp in care Google poate indexa site-ul  mult mai usor si mai rapid. Modalitatile de indexare in Google ale unui site sunt variate si muneroase, insa principala cheie pentru o indexare mai rapida si mai usoara este aceea ca site-ul sa fie cat mai bine optimziat si sa fie in permanenta actualizat.

Daca doriti ca site-ul sa se indexeze mai repede atunci adaugati-l direct in https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url/. Trebuie sa fiti logat ca sa puteti acesa acest link!