Branding | Identitate
Greu in alegerea numelui, logo-ului sau a slogan-ului firmei tale? Nimic mai simplu! Vino la noi si vei avea parte de oameni creativi si inspirati ce vor face ca alegerea ta sa fie una usoara.
Alegerea numelui

Cand vine vorba de alegerea numelui, logo-ului sau slogan-ului pentru o companie, cei mai multi vor spune ca este o misiune aproape la fel de grea ca alegerea numelui propriului copil. Deci este de inteles ca alegerea unui nume, logo sau a unui slogan pentru propria firma poate fi emotionala, personala si dificila.

Inainte de a incepe, este esentiala alegerea pe care o faci in privinta numelui companiei sau a produsului tau, aplicand strategii de brand.
Un nume de afacere contine automat elemente de marketing; grija voastra este sa alegeti un nume care va ajuta la conturarea businessului si, trebuie tinut minte ca un nume bun sau slogan dat companiei poate schimba clientul in favoarea dumneavoastra! Contrast-Design va poate ajuta cand vine vorba despre website branding sau indentitate firma.

Numirea unei afaceri sau a unui produs este prea importanta pentru a fi lasata doar in grija marketerilor. Cine mai bine sa decida numele unei marci decat clientii.
Contrast-Design foloseste tehnici de cercetare de ultima generatie care acorda ultimul cuvant clentilor si nu marketerilor.

Pentru a te putea ajuta a face alegerea corecta, tu trebuie mai intai sa te decizi asupra utilitatii numelui.

  • Un nume unic care sa te separe de competitori tai.
  • Stabilirea unei platforme sigure.
  • Crearea unei legaturi pozitive si permanente cu publicul tau.
  • Sa demonstreze tuturor ca tu esti diferit.
  • Sa fie de neuitat.
  • Sa inspire incredere.
  • Sa fie inceputul unei marci care se ridica deasupra bunurilor si serviciilor oferite.

528f30573987d

Identitate companiei

In termeni generali, identitatea unei companii exprima valorile si ambitiile unei organizatii, afacerile si caracteristicile ei.
Identitatea vizuala (logo-ul firmei) a unei companii joaca un rol important in modul in care acesta se prezinta.

Contrast-Design analizeaza intregul domeniu de identitate vizuala – logo firma. Noi facem tot ce ne sta in putere sa cream noi fonturi, simboluri, culori si stiluri care sa transforme marca in ceva vizibil, ”tangibil”. Ori de cate ori cauti o imagine unica care sa reprezinte identitatea companiei tale sau chiar daca doresti doar modificarea logoului, graficienii nostri impreuna cu echipa de marketing va pot ajuta in procesul de gandire, creand logoul care o sa capteze esenta afacerii si sa va reprezinte.

Contrast-Design este specializat atat in proiecte web simple cat si in proiecte de anvergura. Puteti alege dintr-o varietate mare de design-uri logo firma, incepand de la logo-uri dintr-o singura culoare la logo-uri complexe, cu un design unic.