Administrare site?
Avem experienta in oferirea de servicii profesionale de mententanta site, intretinere site, gazduire site, administrare si securitate

Contrast Design ofera servicii profesionale de mentenanta, intretinere si administrare site cat si suport tehnic. Daca ai deja un site trebuie sa stii ca are nevoie de administrare, mentenanta si actualizarea periodica a informatiei. Contrast Design oferta mentenanta web completa pentru orice categorie de site. Cu noi totul pare mai simplu!

mentenanta website

Tine-ti la current siteul

Editarea continutului poate fi realizata cu informatii actualizate, cum ar fi oferte speciale, modificari de design, schimbari de preturi, adaugare de noi produse si anunturi, pentru a mentine vizitatorii interesati de serviciile oferite de compania voastra. In cazul in care aveti un site unde modificarile si adaugarile sunt zilnice, cel mai bine ar fi sa externalizati acest serviciu intrucat costurile vor scadea iar durata de realizare ale modificarilor se vor imbunatati. Prin intermediul agentiei noastre Contrast Designmentenanta unui site nu va mai fi o problema deoarece experienta si profesionalismul nostru stau la baza unui parteneriat reusit, iar tu vei avea timp sa te focalizati pe alte lucruri importante.

Securitate & protectia web

Programarea utilizata pentru procesarea formularelor, managementul bazelor de date, functiile de cautare si afisare, cumparaturile, etc., necesita actualizarea periodica. Putem gestiona limbajele de programare ca ASP, PHP si Perl pentru toate tipurile de aplicatii. Alegeti unul dintre pachetele noastre de mentenanta pentru securitatea si protectia site-ului vostru.

Administrare site si suport tehnic

Echipa noastra va poate ajuta in privinta a tot ce inseamna modificare de continut, atat prin texte cat si prin modificarea pozelor, bazelor de date, codului HTML, PHP, etc. In acelasi timp suntem la dispozitia voastra cu suport tehnic permanent, informandu-va in permanenta de eventualele probleme aparute cat si oferirea know how-ului nostru in imbunatatirea siteului.

Managementul continutului

Folosind ultimile tehnologii, putem monitoriza si putem sa facem modificari care vor imbunatati performantele site-ul tau cat si managementul informatiei. Ne asiguram ca noile caracteristici inovatoare sunt puse in aplicare.

Restructurare site

Folosind statisticile siteului precum numarul de accesari sau a cautarilor efectuate in timpul vizitei, va vom putea ajuta sa restructurati continutul paginilor si a elementelor de navigare pentru cresterea vizibilitatii site-ului tau.

Alegeti unul din pachetele noastre de mentenanta site, iar diferentele se vor cunoaste simtitor. In cazul in care aveti anumite nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

administrare siteCa si modalitate de lucru va propunem 2 variante:

  • Abonament lunar – pachetele de administrare site pornesc de la 30 euro/luna, incluzand adaugarea de pana la 10 pagini lunar, modificari minore de cod sursa, adaugarea unei oferte grafice, consultanta web, etc. si pot creste in functie de volumul de munca.
  • Tarif pe ora – in cazul in care aveti doar de facut cateva modificari sau se doreste asistenta de specialitatate tarifele pot varia intre 15-30 euro/ora