Despre noi
Afla mai multe despre firma noastra
Contrast Design este o firma de web design Bucuresti ce a luat fiinta in 2007 in urma unor cercetari amanuntite de piata cu privire la problemele survenite in mediul online.

Povestea noastra

Tineri cu un potential ridicat au contribuit la lansarea si dezvoltarea companiei Contrast Design Studio. Unul dintre modurile cele mai simple de a estima nivelul de cunostinte a unei persoane este prin examinarea rezultatelor muncii acesteia. De aceea noi va punem la dispozitie aceasta facilitate prin vizitarea sectiunii “portofoliu”. Fiind o cale foarte buna de a veni cu idei noi, de a crea proiecte minunate, de a avansa profesional si, totodata, de a castiga recunoastere din partea clientilor nu numai in regiunea noastra, dar cat mai departe de granite, nu consideram aceasta afacere ca activand doar pentru a aduce profit. Probabil ca aici este si secretul succesului companiei noastre – noi facem ceea ce ne place.

Experienta

Codeigniter 97 %
Web Design 90 %
Wordpress 80 %
Responsive Design 85 %
Java Script 90 %
Android SDK & IOS 70 %

De ce Contrast Design

ECHIPA PROFESIONISTA
Suntem o echipa de profesionisti si te ajutam sa iti gasesti adevarata identitate, creandu-ti exact imaginea pe care ti-o doresti.
DESCHISI IDEILOR
Suntem receptivi la ideile si sugestiile tale, comunicam in permanenta si luam decizii impreuna;

IN PAS CU TEHNOLOGIA
In munca noastra ne folosim de cele mai noi programe si aplicatii din domeniu;

Ascultam apoi dam solutii!

blank

Doresti sa creezi un site, dar ai foarte multe intrebari legate de munca pe care o presupune acest lucru? Termeni ca „hosting”, „domeniu web”, „slidere”, „animatii flash”, „mentenanta site” s.a. te pun in dificultate?

Stai linistit! Apeland serviciul nostru de suport clienti vom incerca sa clarificam orice nelamurire pe care o ai si iti vom oferi totodata, informatii generale cu privire la oferta noastra de produse si servicii.

Pe langa informare, poti folosi serviciul de suport clienti pentru a ne trimite:

  • Idei pentru imbunatatirea activitatii noastre;
  • Sugestii care sa ne permita sa iti intelegem mai bine nevoile;
  • Comentarii asupra noilor produse sau servicii.

Echipa noastra

Firma web design este compusa din 5 angajati, atat web designeri, web programatori cat si oameni cu experienta de peste 11 ani in materie de promovare online.

Originalitate & Inspiratie

In munca noastra zilnica ne canalizam atentia pe faptul dorim sa venim in permanenta cu ceva nou. Cautam sa trecem dincolo de banalitate, iar acest lucru se reflecta si in originalitatea siteului nostru. Aici prezentarile sunt aduse la zi printr-o metoda foarte eficienta, informatiile sunt prezentate clar, iar aplicatiile banale nu au ce cauta.

Asadar, pentru ca cineva sa aiba succes alaturi de noi trebuie sa stie ca nu cream site-uri conventionalizand procesul. Ideile noi, colaborarea eficienta cu clientul si capacitatea echipei noastre de adaptare la cele mai noi tehnologii si tendinte in materie de design ne permit sa creem cea mai buna varianta astfel ca rezultatul sa fie unic si sa depaseasca asteptarile.

Suntem profesionisti

Site-urile create de noi beneficiaza de un stil unic, sunt usor de recunoscut si aproape imposibil de trecut cu vederea. Prin munca noastra incercam sa va atragem catre produsul nostru in maniera continua, sa va invitam sa exploatati continutul si sa cunoasteti structura usor – de – navigat. Toti acesti factori ne-au permis sa devenim profesionisti si sa ducem la bun sfarsit sarcini de orice nivel de complexitate.

Administrare completa

Contrast Design ofera servicii profesionale de mentenanta site, intretinere site, gazduire site, administrare si mentenanta site-uri. Daca aveti daja un site trebuie sa stiti ca are nevoie de administrare, mentenanta si actualizarea informatiei. Oferim mentenanta web completa pentru orice categorie de site.

0
LINII COD LUNA ACEASTA
0
CESTI CAFEA
0
CLIENTI RECOMANDATI
0
PROIECTE FINALIZATE