Creare site web de prezentare

creare-site-web-firma

Site-urile web de prezentare sunt adevarate instrumente de marketing prin care companiile isi pot prezenta produsele si serviciile oferite. Prin intermediul site-ului puteti tine legatura cu clientii, le puteti prezenta noutatile, puteti detalia serviciile si produsele pe care le oferiti, si puteti castiga noi clienti.

Avem motive bune sa credem ca designul paginii si continutul prezentat este cel care creaza o prima impresie. Prin urmare, iti vom oferi consultanta gratuita web design pentru a contribui la imaginea si promovarea activitatilor companiei tale.

Totodata, specialistii nostri au dezvoltat o metoda de acces eficient pentru cautarea pe servere, care permite potentialilor clienti gasirea afacerii tale cu usurinta. Punem pret pe calitatea codului site-ului companiei tale, astfel ca in timpul dezvoltarii web design-ului folosim numai cod valid XHTML 2.0, care garanteaza o afisare corecta a web site-ului în toate browserele moderne. În plus, suportul XHTML permite utilizatorilor sa lucreze cu site-ul tau. de pe un telefon mobil!

Pentru noi, fiecare proiect este unic si ne dorim ca fiecare site pe care il realizam sa iasa in evidenta si sa atraga privirile.

Daca vrei sa realizezi un site nou dar nu esti inca decis pentru acest pas ar trebui sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

  • Ai pus pe picioare o noua afaceri si doresti sa o faci cunoscuta si sa capete notorietate?
  • Ai o afacere care merge bine si vrei sa te extinzi in mediul online?
  • Ai deja un site dar simti ca nu te mai reprezinta si vrei o idee fresh, moderna?

creare-siteweb-prezentareDaca raspunsul la intrebarile de mai sus este da, atunci cu siguranta trebuie sa alegi sa creezi un site web de prezentare profesional care sa genere noi oportunitati si sa atraga noi clienti si colaboratori pentru afacerea ta.

Firma noastra oferta servicii de web design atat in Bucuresti, cat si in tara. Reusim sa te multumim prin realizarea de site-uri web de calitate, la un pret atractiv. In materie de web design ne putem mandri cu un portofoliu destul de diversificat, cat si cu partea de programare web a celor mai mari companii din tara. Suntem bucurosi ca alegi serviciile noastre de web design. In acelasi timp, suntem o firma ce ofera servicii complete de la realizare site-uri web, magazine online pana la partea de promovare site, grafic design sau tipar digital & offset.

Multi utilizatori inca beneficiaza de viteza mica a internetului, ceea ce face ca timpul de incarcare sa fie foarte important. Prin urmare, am decis sa reducem dimensiunea paginilor web, fara a afecta elementele vizuale, pentru viteza maxima de incarcare. In timpul realizarii site-ului web, vom pastra legatura in permanenta pentru a asigura calitatea serviciilor dumneavoastra si pentru a-ti oferi constant rapoarte detaliate asupra rezultatelor obtinute.

Consideram ca este esential sa se prevada integritatea corespunzatoare a designului si continutul site-ului. Specialistii nostri vor realiza prin proiectare designul si continutul site-ului, care vor avea efect asupra informatiilor site-ului tau. Indiferent ca vrei un site de calitate, la un pret convenabil, un magazin online sau orice alt tip de site, Contrast Design iti sta la dispozitie cu orice raspuns in materie de web design.

Daca doresti sa obtii informatii suplimentare pentru crearea unui site web, te rugam sa ne contactezi la 0746.062.474 / 0737.165.500 sau sa folosesti formularul nostru.