E-Commerce
Magazine online & ecommerce

creare magazin online

 • Va avea magazinul meu online o interfata prietenoasa?

 • Ma pot ocupa singur de administrarea magazinului online?

 • Poate magazinul meu online sa fie gasit cu usurinta de catre potentialii clienti?

 • Poate un design si o functionalitate buna sa incurajeze vizitatorii sa cumpere produsele mele?

 

Daca iti pui una din intrebarile de mai sus atunci sunteti in directia buna pentru un business reusit. Experienta si pasiunea pentru ceea ce facem ne-au facut sa intelegem foarte bine piata si sa oferim solutii ce pot veni in spijinul tau si nu numai.

 

O SOLUTIE PROFESIONALA

Combinam autonomia pentru vanzator: magazin online cu un web design profesional si simplitate pentru client, caracteristici avansate si o gestionare usoara pentru administrarea magazinului online. Acest lucru iti permite sa creezi un site web profesional in care clientii pot vizualiza si cumpara produsele tale cu usurinta.

 

O SOLUTIE COMPLETA

O solutie completa de webdesig ofera toate caracteristicile si instrumentele necesare pentru a construi, indexa, gestiona, si opera magazinul tau online si sa stimuleze afacerea ta.

Printre functionalitatile principale vei gasi:

 • Un design profesional: Acesta va oferi cel mai mare potential de vanzare. Un design sarac, deloc atractiv va avea un impact negativ asupra clientilor tai. Vizitatorii tai trebuie sa navigheze cu usrinta pe site-ul tau.
 • O navigare usoara: Punerea in aplicare a unei navigari extrem de simple pentru magazinul tau. Am studiat in special acest punct, deoarece un vizitator care nu gaseste cu usurinta ceea ce urmareste va fi un client pierdut.
 • Cautare avansata: Vizitatorii pot cauta cu usurinta produsele specifice, folosind criterii multiple: categorie, subcategorie, producatori si cuvinte cheie.
 • Cos de cumparaturi rapid & si simplu de folosit: Daca unul din vizitatorii tai doreste sa adauge un produs in cos, procesul trebuie sa se desfasoare rapid si cat mai simplu posibil. Cosul este rapid si este in permanenta afisat pentru confortul vizitatorilor.
 • Recunoasterea identitatii clientilor: Ai clienti in permanenta? Se pot inregistra informatii detaliate despre conturile clientilor (adresa de contact, adresa de livrare, istoric comenzi,etc). Nu este necesar pentru client sa se inregistreze de fiecare data cand intra pe magazinul dumneavoastra intrucat datele raman salvate.
 • Calcularea taxelor si costurilor de livrare: Site-ul va genera automat taxele suplimentare (T.V.A, taxa verde,etc.) cat si costurile de livrare in functie de greutate si alti parametri.
 • Plata online: Acest modul poate fi integrat in site-ul tau si iti ofera posibilitatea de a lucra cu PayPal, Escrow sau mandat postal. Iti garantam siguranta platilor online. Echipa noastra tehnica integreaza documentatia tehnica cu privire la solutia de plata la nivel profesioanl.
 • Exportarea bazei de date si a informatiile clientilor catre contabilitate: Vinzi foarte mult online? Se pot exporta datele catre contabilitate print-un formular care poate fi integrat in programul tau contabil.magazin online mobil
 • Numar nelimitat de produse si multiple optiuni: Ai produse cu diferite optiuni (dimensiune, culoare, versiune,etc). Aceasta optiune iti permite sa gestionezi cat mai multe produse, dupa cum doresti, si sa adaugi optiuni necesare pentru fiecare produs, preturi diferite. Nu trebuie sa iti faci griji, calculatorul nostru face automat pretul total al produselor bazate pe pretul initial si optiunile selectate.
 • Nenumarate posibilitati de marketing: Un magazin online este la fel ca un magazin normal: marketingul fiind crucial. Magazinul va permite sa faci automat reduceri de pret, comentarii cu privire la produse, generare automata de newsletter pentru a informa clientii cu privire la noile oferte, afisare de noi produse si reduceri pe pagina principala.
 • Limbi multiple si curs valutar: Oferim traduceri in peste 5 limbi, cat si conversia preturilor in alta valuta. Nu ezita sa ne intrebi despre limbile si valuta de care aveti nevoie!
 • Sprijin si asistenta pentru lansare: Un specialist va fi dedicat proiectului dvs. atunci cand lansam magazinul online. In plus, Centru nostru de Suport Tehnic iti sta la dispozitie prin e-mail si telefon.