Promovare online
Promovare online este dedicata sa va ajute sa imbunatatiti gasirea si cresterea siteului dumneavoastra pe diferite canale media.

Contrat-Design ofera servicii de publicitate online, pentru promovarea site-ului tau. Promovarea afacerii in mediul online poate fi cheia vitala a succesului. La noi veti gasi o gama larga de servicii de publicitate online care te vor ajuta in cresterea traficului pe site la costuri reduse.

Ai remarcat ca nu se intampla nimic cu site-ul tau? Fara trafic, fara solicitari si nicio comanda?
Nu crezi ca ar trebui sa se ocupe cineva de publicitatea online si optimizarea site-ului, in loc sa astepti sa creasca numarul de vizitatori de la sine?

Pasii mari sunt cei care separa site-urile de succes de celelalte milioane de site-uri care nu beneficiaza de publicitate online. La un moment dat, fiecare proprietar al unui site de succes a apelat la unul din serviciile de publicitate online, promovare site si nu in ultimul rand de optimizare continut.

Este un fapt trist ca exista milioane de site-uri din intreaga lume care ofera o gama larga de produse si servicii fantastice, preturi competitive, dar degeaba, in cazul in care nu poate fi gasit cu usurinta, ele fiind chiar o sursa de cheltuieli!

Cei mai multi oameni si-au dat deja seama ca atunci cand vorbim de promovare a unui site, trebuie sa se tina cont si de optimizare continutului. Modificarea continutului paginii, codului si a meta tag-urilor implica direct partea de optimizare SEO. Multi oamenii care platesc companiile ofertante de servicii de optimizare pentru a inscrie sau a optimiza continutul lor web, au descoperit ca rezultatele au fost foarte slabe (sau chiar inexistente). Fiti foarte atenti cu ce fel de companie lucrati, o optimizare proasta a unui site poate insemna chiar sfarsitul acestuia, fiind penalizat de catre motoarele de cautare.

Contrast-Design este lider de piata in materie de publicitate online, cu o experienta relevanta de 12 ani in:

  • Promovare site
  • Calitate, trafic pe diferite criterii
  • Optimizare SEO
  • Publicitate real time
  • Cresterea de trafic controlata, masurabila
  • Campanii de promovare personalizate
  • Strategii de vanzare online
  • Promovare online

Ofertele de promovare pe care ti le propunem sunt special create pentru a te ajuta sa imbunatatesti gasirea si cresterea pozitionarii siteului tau pe motoarele de cautare. Simpla inregistrare a site-ului in motoarele de cautare nu este de ajuns. Probabil ai primit tot felul de mailuri care ofera promovare site prin inscrierea pe sute de motoare de cautare. Inscrierea in motoarele de cautare este un lucru (sunt programe care fac acest lucru in locul tau), dar cresterea traficului si pozitionarea cat mai inalta in google este cu totul altceva, implicand un pachet de optimizare a site-ului.

De ce ar trebui sa fim preocupati de cresterea pozitionarii in motoarele de cautare?

Pozitionarea in motoarele de cautare este foarte importanta pentru succesul site-ului tau web. De aceea este foarte importanta promovarea siteu-ului.

Unul din cele mai importante elemente in optimizare site sunt meta tag-urile, acestea putand controla cum sa indexeze motoarele de cautare siteul tau. Nu toate motoarele de cautare folosesc meta tag-uri, dar daca alegi sa le folosesti iti imbunatatesti cu siguranta pozitionarea ta in respectivele motoare de cautare. Site-ul trebuie sa aiba un titlu bun, cuvinte cheie calitative (sau fraze de cuvinte cheie) cat si meta tag-uri adecvate. Combinam ideile tale cu cercetarea noastra pentru a crea tag-uri care vor imbunatati procesul de gasire si urcare a site-ului tau in motoarele de cautare.

Termeni Promovare:

Promovare online – cand vorbim de promovare online multi dintre noi asociem eronat aceasta notiune cu promovare site. Diferenta dintre cele 2 este vizibila in momentul in care nu avem un site, dar avem o firma, un produs, un comunicat de presa, etc., si dorim sa-l promovam in mediul online.
Promovare site – promovarea site-ului se poate face pe mai multe cai, noi enumerand doar cateva dintre ele: directoare web romanesti si straine, social media cat si prin inscrierea de articole in diferite site-uri.
Optimizare site – fata de promovare online sau promovare site, optimizarea corecta a continului, codului sursa si a meta tag-urilor poate genera si acesta trafic, cat si de o crestere in motoarele de cautare. Dar combinand cu unul din elementele de mai sus atunci sansele de crestere a traficului si a pozitionarii in motoarele de cautare este mult mai buna.