blank

7 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un site in 2021

De ce am nevoie de un site web, am deja o pagina de Facebook

Majoritatea proprietarilor de afaceri mici au aceasta intrebare in minte. De foarte multe ori suntem contactati de firme mici ce doresc promovare nefiind multumiti de rezultatele obtinute din campaniile de social media, motiv pentru care de fiecare data le propunem realizarea unui site ce poate creste exponetial numarul clientilor existenti.

Si practic, de ce am folosit sintagma „firma mica” se datoreaza faptului ca, in tranzitia catre o companie profitabila si o companie mare, credibilitatea de business joaca un rol vital. Motiv pentru care un site web este una dintre sursele vitale de credibilitate sociala.

Exista, de asemenea, o multime de alte lucruri care vin cu un site web. Asadar vom incerca sa prezentam cateva idei pentru a atrage mai multi vizitatori si potentiali clienti.

 

De ce ai nevoie de un site web?

Raspunsul simplu este ca site-urile web de prezentare va pot ajuta sa generati afaceri, vanzari, clienti potentiali si, de asemenea, sa va mariti valoarea marcii. Ajuta in ceea ce priveste cresterea credibilitatii in fata clientilor si ajuta companiile sa-si prezinte serviciile catre publicul vizat.

Daca in cadrul afacerii tale programul se incheie la ora 18:00, trebuie sa intelegi ca un site iti tine afacerea deschisa 24 de ore din 24, 365 zile pe an, promovandu-ti afacerea si serviciile in permanenta.

Vrei un site de prezentare sau magazin online?

Suntem o echipă tanară focusată pe crearea de site-uri moderne bine optimizate atât pentru B2B cât și B2C

7 motive pentru a avea un site de prezentare

40% dintre consumatori nu au incredere intr-o afacere fara prezenta online!

In aprope toate cazurile site-ul tau este un activ de marketing eficient ce poate fi realizat cu un cost relativ mic in comparatie cu rezultatele ce le poate obtine. Romanii dedica in medie peste 23 ore online in fiecare saptamana si pana la 5 ore zilnic in utilizarea dispozitivelor mobile.

Utilizat atat de mult timp online, oamenii ce cauta anumite servicii sau produse vor oferi credibilitate in majoritatea cazurilor doar firmelor ce dispun de un site web activ, bine realizat si structurat.

 

Un site de prezentare creste veniturile si rentabilitatea investitiei

In era transformarii digitale putem spune ca realizarea unui site de prezentare sau magazin online este obligatorie daca suntem interesati sa crestem afacerea. Acest lucru va va permite sa aveti acces la un public mult mai mare cu o deschidere la nou, dar tineti cont in acelasi timp de calitatea site-ului deoarece poate afacta deciziile de cumparare sau schimb, motiv pentru care este indicat sa apelati la o firma de web design cu experienta ce cunoaste si strategii de marketing.

Promovare Google pentru site-uri
Cream strategii de campanii
Imbunatatim campaniile adwords cat si performanta paginilor
Cercetare si selectie avansata de cuvinte cheie
Proiectare creativa, urmarind „AIDA”: atentie, interes, dorinta ,actiune
Site-ul adauga credibilitate afacerii!

Daca doriti sa le aratati clientilor ca luati afacerea in serios, atunci cel mai bine ar fi sa investiti intr-un site profesional. Intr-o era in care mai mult de 50% dintre utilizatorii de telefoane mobile identifica un produs sau serviciu nou, putem spune ca lipsa unui site va afecta reputatia afacerii tale prin faptul ca nu exista un site profesional deja.

Potrivit unui sondaj, 75% din utilizatorii de internet accepta sa judece o firma pe baza designului site-ului web. In cele din urma, oamenii pot investi intr-o afacere in care pot avea incredere, iar site-ul web este piatra de temelie pentru acest lucru.

 

Un site bun poate castiga impotriva unei companii mari pe rezultatele de cautare Google

Sunteti constienti ca realizarea unui site de prezentare profesional va ofera o oportunitate decenta de a va lupta cu gigantii din industria voastra?  De aceea un design reusit cat si imbunatatirea optimizarii cuvintelor cheie va face ca numarul potentialilor clienti sa creasca. Una dintre numeroasele oportunitati de a ameninta industria competitiva este aceea de a obtine un rol de lider in lista cu rezultatele de cautare. Prin urmare daca nu domintati vizibilitatea online, nu oferiti clientilor motive sa cumpere.

 

Oferiti clientilor oferte si reduceri

Fata de mediul traditional unde afisarea unei promotii nu atinge un target foarte mare, un site web va ajuta sa evidentiati ofertele si promotiile pe care le aveti cu mare usurinta, iar acest lucru mareste si timpul total pe care consumatorii il petrec pe site.

 

Toti competitorii tai au deja un site de prezentare sau magazin online

Poate parea ciudat, dar are sens. Astazi majoritatea companiilor ofera produsele sau serviciile pe care voi le oferiti, iar majoritatea dintre ei au deja propriul site web. Ce va face diferenta va fi calitatea site-ului cat si ofertele pe care le oferiti.

 

Cum sa creati un site profesional?

Contrast Design are experienta inca din 2007, iar site-urile noastre nu sunt doar elegante si functionale dar reusesc cu strategiile abordate sa aduca si potentiali clienti prin imbunatatirea conversiilor.

In cazul in care aveti nevoie de un site de prezentare sau un magazin online puteti folosi formularul nostru de contact sau sa apelati numarul 0784 448 448.