O alta abordare de redesign a siteului

PARTEA I: IMPORTANŢA SITE-ULUI COMPANIEI

Outbound vs. Inbound Marketing

Se ştie că internetul a schimbat dinamica businessului în lume. În ultimii ani, oamenii de publicitate au utilizat tehnicile “outbound” marketing (marketing orientat spre experior) cum ar fi materialele printate, unde regaseam o oferta sau un serviciu sperând să rezoneze cu unele persoane. Aceste tehnici au ajuns sa fie aproape inutile şi cu un impact scazut. Acest lucru întamplându-se din 2 motive:

– Oamenii au devenit mai selectivi si mai respingatori cu ofertele pe care le primesc;
– O persoană are de a face zilnic chiar cu zeci de oferte, mesaje, servicii prin intermediul telefonului, spamului, tv, radio, etc.;

Internetul de astăzi oferă o metodă rapidă şi simplă pentru a afla informaţii sau pentru a face cumpărături. In loc să pierdem timpul deplansâdu-ne prin magazine sau la diferite firme, un exemplu ar fi să cautăm acele bunuri şi să le comandăm online.
Astăzi, consumatorii intră pe internet pentru a-şi cumpara bunurile dorite, de aceea pentru a rămane competitiv, businessul dumneavoastră trebuie să utilizeze tehnicile de marketing “inbound” (marketing orientat spre interior) pentru a vă asigura succesul online.

PARTEA II: PUNCTELE FORTE PENTRU REDESIGNUL SITE-ULUI

1. Target: Mai multe vizite si lead-uri

Motivul pentru care vă recomandăm să faceţi redesignul site-ului este pentru a avea un alt impact asupra mediului de business, nu pentru că v-aţi plictisit de vechiul site sau ca nu va mai place o culoare şi doriţi alta. Asa că din start ne focusăm pe obţinerea de rezultate! Mai multi vizitatori, lead-uri si cumparatori! Orice decizie luaţi trebuie să aveţi în vedere să vă concentraţi mai mult pe imbunătăţirea imaginii şi a rezultatelor de marketing.

2. Evitaţi capcanele. Inventariem punctele forte şi le protejăm

Sunt mai multe sanse ca redesignul unui site să fie un eşec decât o imbunătăţire a strategiilor de marketing. De fapt, redesignul unui site are un impact mai mult negativ in rezultatele de marketing, daca e făcut de cineva fără experienţă în marketing. Site-ul actual e posibil sa aibă o serie de atuuri care pot fi pierdute în momentul redesignului. De accea noi facem un altfel de redesign focusat pe identificarea punctelor forte şi imbunătăţirea acestora pentru a putea fi transformate in lead-uri şi potenţiali clienti. Vom identifica punctele forte (conţinulpun-altfel-de-redesign de calitate, poziţionarea după cuvintele cheie actuale, rata de conversie, imaginile de calitate, structura interna, etc.) si le vom proteja cu atenţie în procesul de redesign a site-ului.

 

Vechea zicală “Nu judeca o carte după copertă” nu se aplică şi pentru site-ul dumneavoastră! Este foarte important ca primul impact sa fie unul pozitiv si să prezinte informaţii ce-l va ajuta pe potential tău client.

 

3. Imbunătăţim rata de conversie
Cheia succesului pentru creşterea conversiei vânzărilor constă în îmbunătăţirea paginilor constant. Pentru acest lucru nu va mai fi nevoie să apelaţi de fiecare dată la o firmă specializată în domeniul IT întrucât toate instrumentele pe care vi le oferim sunt menite să fie înţelese de oamenii dumneavoastră, neavând nevoie de cunoştinţe suplimentare. Considerăm că dinamica unui site reprezintă motorul ce pune în mişcare întreaga afacere.

4. Ne focusăm pe SOCIAL MEDIA
În ziua de astăzi popularitatea unui site se masoară în cat de prezent este pe retelele de socializare. Social Media este o formă de comunicare bilaterală prin intermediul unor platforme online, de genul Facebook, Google +, Instagram,  având ca scop final obţinerea sau maximizarea PROFITULUI. Ţinem foarte mult la integrarea site-ului dumneavoastră cu cele mai importante reţele de socializare pentru a avea un rezultat imediat!

 

website redesignNoile caracteristici pot îmbunătăţi substanţial experienţa utilizatorului. O interfaţă grafică prietenoasă şi uşor accesibilă, împreună cu implementarea Social Media vor face ca site-ul dumneavoastră să fie unul de succes!

Preturi promotionale
Vrem sa castigi timp pretios!
De aceea raspundem in mai putin de 30 minute

    Adresa Web (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Alege pachet redesign

    [recaptcha]

    Mentiuni pentru noul redesign site